Om företaget

Denna unika affär startades i april 1994 av Petra Hörner. Företaget drivs av Petra, hennes familj samt av några anställda. 

 
Vi är en el- och pappershandel med ett stort sortiment av varor och tjänster. Vi har fax, laminerings och kopieringstjänst både svart/vit och i färg.Vi säljer allt till kontoret t ex pennor, skrivarpatroner och data/kopieringspapper, minneskort, USB-minnen HDMI kablar osv. Vi säljer även presentartiklar, tavlor, leksaker, pussel, spel, ljus och servetter, skämtartiklar från "Buttriks"m.m. Alla sorters glödlampor, LED, "normala",  halogen och lysrör. Samt alla sorters armaturer ett hem behöver. Alltid kampanjer på spisar, tvättmaskiner och kylskåp. Massor av gammeldags säsongsartiklar
Du kan fotografera dig i vårt "bankvalv" till id-kort och körkort, tar ca 5 minuter.
Pappersstugan med Elbelysning har en slogan som lyder: Vi har allt du kan sticka i vägguttaget plus vägguttaget! Vi har ett stort urval av elmaterial - både för offentlig och privat miljö. Vårt sortiment består av mer än 13.000 artiklar! Vi förmedlar elektriker vid behov. Vi reparerar din gamla lampa och gör den elsäker efter dagens regler och rekommendationer.
Tveka inte fråga oss om du känner dig osäker vi har över 20 års erfarenhet!

Vi är även systemombud. Telefon: 0176-500 57

Vår verksamhet ligger 10 mil norr om Stockholm, 100 m från Väddö kanal i en unik och vacker skärgård.


ViåVV.Välkomna in till oss

Vi vänder oss till både privatpersoner och företag. 

Pappersstugan ligger i ett hus som varit med om mycket med start som en järnhandel sedan bank,tv-service, blomsteraffär, golvfirma, klädbutik, pappershandel, elbutik, städfirma, fastighetsförsäljningsbolag , glasmästeri för att nu ha en kombinerad el och pappershandel = pappersstugan, Antik och kuriosa på bottenvåningen. 

Vår målsättning är att alltid ha nöjda kunder dels genom att kunna svara på alla frågor. Det vi inte vet tar vi reda på -det vi inte har hemma tar vi hem!

Vi kommer även att ha lite trevliga helg och sommarpersonal som hjälper oss!

Välkomna in så får ni hjälp av Petra,  Annelie och Helene! 

Efter ett besök i vår populära butik så tycker jag att ni ska unna er en vacker promenad mellan våra broar och vila och njuta av den vackra utsikten och naturen på de fina bänkarna efter vägen!

              

  Några bilder

Här är bilder på en del av de

 nyheter som precis kommit 

 

 
Pappersstugan med Elbelysning, Norrtäljevägen 3, 764 30 Väddö, Copyright Pappersstugan 2019  Logga in